torsdag 2 april 2009

Våren är på G!


Gårdagens tur var ställd norröver. I ett härligt väder med inte ett moln på himmelen samt avtagande NV vind så började fisket trögt med ett par följen sen så behagade en skaplig fisk bita i givetvis under spötoppen. Fisken gick vinnande ur den fajten. Sen nöp det till igen på lång lina och in kommer en sprall som fick friheten åter.


Byte av ställe och döm om min förvånging så är det ett par som är i och badar i det 4 gradiga vattnet. Men trägen som vinner så kämpar jag på.


Ett tu tre så nyper det i ordentligt och upp i ett galant hopp kommer en riktigt stor fisk som knycker med huvud och gör krumbukter i luften. Sen fortsätter det en liten stund till innan fisken behagar att lämna kroken i svallet från en lastbåt. Gissa om det skriket hördes. För jag kunde nog ha höjt mitt pers med denna fisk. Sen vände jag benen mot bilen men fiskade hela vägen dit i ett hav som mer och mer blev platt.


Det har varit lite dåligt med bloggande ett tag pga av haveri med rullar och annat men nu är jag på banan igen.


Kan varmt rekomendera Simms g4 vadarkängor som ett riktigt bra val. Har nu testat dom och trodde att den nabbade gummisulan skulle vara hal men ack vilket grepp det är med den sulan på såphala stenar.


Betena för dagen som fungerade var svart/silver Samba samt flouröd/svart Kutlingen.


Idag vätar Däcksbyte på bilen samt hämta ut nya fiskeprylar till en kompis som vill börja med havsöringsfiske. Vi valde http://www.olssonsfiske.se/ som leverantör och dom kan jag rekomendera varmt snabba bra service och allt annat man kan begära. '


Jag beställde förra fredagen och sakerna kom igår Onsdag trots att vissa saker var beställningsvara för dom